Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!


Az illóolajok hatékony, természetes módszert kínálnak a wellness biztosításához. Ugyanakkor csak azért, mert valami természetes, nem azt jelenti, hogy nem szabad óvintézkedéseket alkalmaznia. Különböző típusú illóolajok vannak, és az ipar korlátozottan szabályozott, ami megnehezítheti, hogy megismerjék, hol kezdjek, amikor beépítik őket a napodba.


Mik az illóolajok?

Az illóolajokat a növények élet erejének nevezik. Nagyon hatásos kémiai vegyületek, amelyeket a természetben hoztak létre a természet által, hogy segítse a növényeket. Sajnos sok a piacon lévő illóolaj természetellenes, szintetikus vagy valamilyen módon hamisított. A leghatékonyabb és legbiztonságosabb előnyök elérése érdekében mindig keressen olyan olajokat, amelyek 100% -ban természetesek.

Hogyan működik az illóolaj?

Amikor egy illóolajkeveréket topikálisan felvitt, az közvetlenül a véráramba mozog a tüszők és a bőrszövet útján. A véráramba kerülve a molekulákat a szükséges területre szállítják, ahol erõs hatásuk lehet. Az illóolajkeverékeket javasoljuk alkalmazni olyan területeken, ahol az erek a legközelebb vannak a bőr felületéhez, például a nyakán, a csuklóján.

Az illóolajok belélegzésekor a molekulák az orrán keresztül a szaglossá válnak, amely az agy elülső részében egy olyan szerkezet, amely elősegíti a szaglást. Innentől a limbikus rendszerbe kerülnek, ahol az aromát az amygdala feldolgozza, ami neurokémiai anyagok felszabadulását eredményezi. Ezek a vegyi anyagok stimulálhatják vagy pihentethetik a belélegzett illóolajatól függően. Ez a folyamat köti össze a növények erejét az elménkkel és a test wellnessével.

Hogyan használhatom illóolajokat?

Az illóolajok előnyeinek két elsődleges módja van: lélegezzük be őket vagy topikálisan alkalmazzuk a bőrön. Az alábbiakban bemutatjuk három kedvenc módszerünket az illóolajok gyönyörű előnyeinek megszerzésére.

1. A Saje lélegzet

Tekerje a tenyerére kedvenc Saje gyógyszert. Erősen dörzsölje őket, hogy melegítse az olajat, majd tegye a kezét a szája és az orra fölé, mély lélegzetet vetve, miközben a tenyerét az arcához tartja.

2. Ultrahangos diffúzor

A diffúzorok nemcsak szépen néznek ki, hanem javítják a levegő minőségét és biztonságosan szállítják az illóolajokat a rendszerébe. A diffúzorok negatív ionokat termelnek, amelyek kötődnek a porrészecskékhez, így nehezebbé válnak, és a földre esik (ahol könnyen porszívózhatók vagy tisztíthatók). Ugyanakkor természetesen kellemes aromákkal tölti az Ön tereit, amelyek előnyeit is tartalmazzák.

Az ultrahangos diffúzor egy aromaterápiás diffúzor, amely áramot használ az illóolajok levegőbe történő eloszlatására. Lebontják az illóolaj-részecskéket bázismolekuláikba. Ezek a molekulák negatív töltésűek, így szétszóródnak, ha hozzákapcsolják a pozitív töltésű molekulákat otthonába. Az ultrahangos diffúzorok vizet használnak átviteli mechanizmusként, de nem függnek a gőztől. Ehelyett az olaj a víz tetején ül és ultrahangos rezgések keltezik a vizet, hogy az olajmolekulák elválasztását okozzuk, és a negatív részecskéket finom köd útján szabadítsák fel a levegőbe.

Aroma Diffúzorok itt vásárolhatók:

Az ultrahang diffúzorok előnyei és hátrányai.

 Az ultrahangos diffúzorok jobbak, mint a gőz- és hőfúvókák, és néhány további előnyt kínálnak, például könnyen tisztíthatók és kevés energiát igényelnek. Ugyanakkor az ultrahangos diffúzoroknak is vannak hátrányai. Az ultrahangos diffúzorok sok nedvességet bocsátanak ki a levegőbe, ami hígítja az illóolajokat, tehát nem kapja meg az aromaterápia előnyeit. Ezenkívül egy vízzel teli tartály gyorsan megnöveli a penészgombát és a gombát. A legtöbb ultrahangos diffúzor műanyagból készül, olcsó és csúnya. Gyorsan lebomlanak, szivárognak vagy nagyon gyenge illatot bocsátanak ki.

3. Roll-On jogorvoslatok

Az illóolajokat a helyi alkalmazás előtt mindig össze kell keverni hordozóolajjal. A legtöbb illóolaj nagyon hatásos, környezetétől és bőrtípusától függően túl kemény is, ha egyenesen a bőrre alkalmazzák. Saje ötvözi a illóolaj jogorvoslati tiszta és gyengéd hordozó olajok biztonságos, helyileg alkalmazható. Ez lehetővé teszi a célzott, gyors fellépést a speciális wellness igények kielégítésére.